Olemme Veera ja Reko ja kasvatamme pienimuotoisesti amerikanstaffordshirenterriereitä Hämeenlinnassa. Jail Rock's kennelnimen olemme saaneet v.2014 ja ensimmäinen pentueemme näki päivänvalon lokakuussa 2017.

Kiinnostukseni amstaffeihin on syttynyt jo teini-iässä, hoitaessani tuttavaperheen kahta amstaffia.   Vaikka kotonamme on aina ollut koiria, tuntui amstaffi rotuna omalta jo tuolloin heti kättelyssä. Oman amstaffin hankinta sai kuitenkin odottaa vuoteen 2012, jolloin mieleisestä yhdistelmästä saapui ensimmäinen amstaffimme Pure Power PNX R-U Champion Of Rings, eli "Luna" sijoitukseen jackrusselinterrieri Fannin rinnalle. Tästä myöhemmin perässä seurasi tsekin tuontimme Key To Success Tipit Z Hanky.

Kiinnostus kasvattamiseen syntyi myös suhteellisen aikaisin. Meille tärkeintä on kasvatustyössämme terveyden, sekä varman ja tasapainoisen luonteen vaaliminen unohtamatta kuitenkaan rodunomaista ulkomuotoa ja harrastusominaisuuksia. Amstaffi on kompakti ja keskikokoinen, monen mahdollisuuden harrastuskoira, jonka kanssa voi harrastaa vaikka millä mitalla vesipelastuksesta taakanvetoon ja kaikkeen siltä väliltä. Sen lisäksi sen tulisi olla luotettava ja ihmisystävällinen perhekoira, joka on mukana perheensä touhussa ihan riesaksi asti.

Tällä hetkellä kotonamme asustavat Luna ja Nova. Rakkaan uroksemme Redin (PNX Da Vinci's Masterpiece) jouduimme päästämään viimeiselle matkalle keväällä 2016 munuaissairauden uuvuttamana. 

 

Ystävällisin terveisin

-Veera